Informatie over Triaba. Contactgegevens en adres voor Triaba Nederland

Triaba.com is een Noors bedrijf dat zich toelegt op het leveren van enquêtes in samenwerking met Cint AB. Triaba is lid van de AMA (American Marketing Association), voldoet aan de AAPOR Code (American Association for Public Opinion Research) en volgt de Gedragscode van ESOMAR. Triaba is ook lid van de Norsk Markedsanalyse Forening (Noorse vereniging m.b.t. marktonderzoek).

 

Digital Insights Gathering Platform:

Digital Insights Gathering Platform, Vroeger gekend als Cint OpinionHUB/ Panel Exchange, brengt vragen en antwoorden samen uit de hele wereld en vormt een unieke en transparante marktplaats. Bedrijven maken gebruiken van ons platform om online consumentengroepen,  bedrijfscommunities en gespecialiseerde communities op te zetten die hun marktonderzoek ondersteunt.

Kwaliteit van onze panels:

Om een hoge kwaliteit van onze panels te verzekeren, maken wij gebruik van GeoIP en Captcha:

1. GeoIP: MaxMind (www.maxmind.com).

2. Captcha: reCaptcha (www.google.com/recaptcha).

Voor meer informatie over de kwaliteit, bezoek onze partner Cint.com. 

Lidmaatschap:

Triaba volgt en voldoet aan de AAPOR Code en de ESOMAR's Gedragscode.

Ondersteuning Leden:
Vragen over een enquête, uw account of geld, problemen met het aanmelden (bijvoorbeeld gebruikersnaam en wachtwoord werken niet) of de registratie hebben? Neem contact op met Cint Lid ondersteuning: https://cint.zendesk.com/hc/en-us/requests/new. Cint FAQ: https://cint.zendesk.com/hc/en-us.

Contact Triaba Panel:

https://triaba.zendesk.com/

Of, Triaba.com, c / o Frode Lorentzen, Lyngveien 2b, 1433 AS, Noorwegen