Verdien geld online | Betalingsinformatie Triaba Nederland

Hoeveel geld kan ik verdienen met het invullen van enquêtes? Beloningsopties en betalingsinformatie in Triaba Nederland.

Voor elke volledig ingevulde enqûete ontvangt u een compensatie. Normaal gesproken is zo’n compensatie tussen de € 0,5 - € 4,0, afhankelijk van de lengte van de enqûete.

Beloningsopties in Triaba:

Beloningsopties in Triaba

Minimum per transactie

Maximaal per transactie

PayPal*

12.50 EUR

 12.50 EUR

*PayPal legt je een kostenvergoeding van 2% tenlaste voor het overmaken van geld naar je PayPal account.

Krijg het geld dat je verdiend hebt uitbetaald met PayPal

Zodra u zich heeft aangemeld als llid van ons panel krijgt u automatisch per e-mail uw login gegevens toegestuurd. Hiermee kunt u aan de onderzoeken deelnemen en op ieder gewenst moment inloggen op uw account waar u kunt zien aan welke onderzoeken u heeft meegedaan en hoeveel geld u al bij elkaar gespaard heeft. Zodra u en bedrag van minimaal € 12.50 heeft bereikt kan dit via Paypal worden uitbetaald.

Uw geld zal binnen de komende 1-5 werkdagen komen in uw account. Voor nieuwe leden vindt de eerste betaling plaats na 10 werkdagen.

Je zult hierover per e-mail een bevestiging ontvangen. Als je nog geen PayPalaccount hebt, zal PayPal je helpen er een aan te maken. Om je geld in ontvangst te kunnen nemen moet je binnen 28 dagen inloggen op je PayPalaccount en de storting accepteren. Anders is overmaking helaas niet mogelijk.

Met je PalPalaccount kun je veilig en gemakkelijk betalen een van de honderden op PayPal aangesloten onlineshops, met VISA, Mastercard, Diners of je eigen online bankrekening. Je hoeft niet meer bij elke transactie je creditcard nummer te geven en je krijgt toegang tot speciale aanbiedingen en kortingen van winkels die op PayPal zijn aangesloten. Als je nog geen PayPalaccount hebt, zal PayPal dit automatisch voor je opmaken en de inlogdetails worden naar je opgestuurd zodra de overmaking uitgevoerd is. PayPal legt je een kostenvergoeding van 2% tenlaste voor het overmaken van geld naar je PayPal account. PayPal biedt dezelfde diensten aan als vroeger PayNova. In het geval dat je nog geld tegoed had bij PayNova, is dit automatisch teruggestort op je panelaccount, en dit kun je gemakkelijk overplaatsen naar PayPal.

Wij vragen je nu om te bevestigen dat je het geld op je PayPalaccount wilt plaatsen. Je zult hierover per e-mail een bevestiging ontvangen. Als je nog geen PayPalaccount hebt, zal PayPal je helpen er een aan te maken. Om je geld in ontvangst te kunnen nemen moet je binnen 28 dagen inloggen op je PayPalaccount en de storting accepteren. Anders is overmaking helaas niet mogelijk.